Part time vacatures
 


Part time vacatures zijn veel gevraagd en liggen daardoor niet voor het oprapen. Het voordeel van part time werken is natuurlijk dat er meer tijd overblijft voor het gezin en/of andere bezigheden. In het traditionele bedrijfsleven betekent part time werken automatisch ook part time verdienen. Ons concept van werken vanuit huis biedt echter de mogelijkheid om part time te werken met een fulltime inkomen!

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de ervaring leert dat na de opbouwfase een inkomen van meer dan € 2000 per maand op basis van 20 uur per week absoluut gerealiseerd kan worden. In feite bepaalt u zelf wat u verdient. Uw eigen inzet en motivatie zijn hierbij de belangrijkste factoren.

Voor onze toekomstige groei hebben wij voor ons concept van part time werken vanuit huis continu vacatures te vervullen. Als u denkt “part time werken, fulltime verdienen - eerst zien en dan geloven”, dan raden wij u sterk aan om één van onze gratis en vrijblijvende informatieavonden in uw regio te bezoeken en u goed te laten informeren over de unieke mogelijkheden van ons concept.

VOLGENDE >